ANCHETĂ la un centru pentru copii cu handicap. Ce a făcut un angajat e înfiorător

Wednesday, 16 January 2019, 21:25 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţiştii fac anchete la Complexul de Servicii pentru Copilul cu Handicap Grav din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, după ce conducerea instituţiei a sesizat anchetatorii că un angajat ar fi violat o tânără de 17 ani.

 
Adaugă părerea ta

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Ane Marie Vrapciu, a declarat, miercuri, că poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru viol după ce conducerea Complexului de Servicii pentru Copil cu Handicap Grav din Râmnicu Sărat a sesizat anchetatorii.

“Avem un dosar penal. Sesizarea a fost făcută de către conducerea complexului. Un angajat de 55 de ani ar fi abuzat sexual o beneficiară a centrului, o minoră de 17 ani”, a declarat Vrapciu.

Faptele, care au fost sesizate conducerii Complexului de tânăra de 17 ani, ar fi fost săvârşite în perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019.

Potrivit surselor citate, angajatul reclamat era supraveghetor al Complexului de Servicii pentru Copilul cu Handicap Grav din Râmnicu Sărat.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere referitor la acest caz.

 

Sursa