Reţeta care i-a supărat pe cei din industria farmaceutică. Ai nevoie de două ingrediente

Thursday, 28 September 2017, 22:50 Sursă: REALITATEA.NET

Singurul aliment din lume care nu expiră niciodată, dar se poate cristaliza în cazul în care stă mai mult într-un loc răcoros este mierea. Iar scorțișoara este un antibacterian și antifungic foarte puternic. Multe dintre cele mai renumite companii farmaceutice nu sunt foarte încântate de această combinație, tocmai pentru că ea tratează multiple afecțiuni, la fel ca și pastilele pe care ei le comercializează!

Inflamațiile de vezică urinară

Dacă doriți ca să scapi de această afecțiune neplăcută, puteți amesteca 2 lingurițe de scorțișoarp și o lingură de miere amestecată într-un pahar cu apă călduță. Această combinație distruge cu succes bacteriile din vezica urinară.

Boli de inimă

Pregătiți un amestec cremos în care să folosiți o jumătate de linguriță de scorțișoară și o linguriță de miere.Consumați acest amestec în fiecare dimineață. Această combinație previne atacul de cord, reduce colesterolul și întărește inima.

Gripă sau răceală

Scapă de răceală cu un vârf de cuțit de scorțișoară și o lingură de miere caldă. Consumați această combinație timp de trei zile și nu numai că o să te elibereze de boala plictisitoare, dar îți va elibera, de asemenea, sinusurile.

Artrită

Dacă suferiți de această boală, atunci ar trebui să consumați o băutură preparată din două lingurițe de miere și o linguriță de scorțișoară într-o ceașcă de apă caldă, în fiecare zi. Băutura ar trebui să fie consumată dimineața și seara.

Colesterol

Pentru a face această băutură veți avea nevoie de trei lingurițe de scorțișoară și două linguri de miere amestecate într-un litru de apă. Acest remediu este foarte util pentru cei care suferă de colesterol ridicat.

Sursa: elli.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL