Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Remus Cernea s-a despărțit de iubită "Aveți grijă ce oameni lăsați să joace un rol în viața voastră"

Friday, 25 May 2018, 11:08 Sursă: REALITATEA.NET

Remus Cernea anunțase cu doi ani în urmă că va forma un cuplu oficializat cu prietena sa, Ioana Stăniloiu, după ce va fi adoptată legea parteneriatului civil.

La acel moment, Remus Cernea a marcat printr-un sărut momentul în care a întrebat-o pe iubita sa dacă vrea să formeze un parteneriat civil.

Anunțul despărțirii de iubita sa a fost făcut de Remus Cernea pe pagina sa de Facebook:

"Deşi începuse sub foarte frumoase auspicii, după aproape 3 ani împreună, relaţia noastră s-a încheiat. Mai întâi a fost o separare de ordin locativ, în urmă cu aproximativ 2 luni, apoi a venit acum câteva săptămâni despărţirea propriu-zisă, după ce încercările de a ne reface relaţia au eşuat. Fiind amândoi persoane publice, este firesc să facem public acest final. Dar nu voi dori să comentez asupra subiectului mai mult decât ceea ce prezint în acest mesaj. Sper ca discreţia pe care mi-o doresc asupra temei să fie respectată. Încheierea unei relaţii importante este resimţită (studiile atestă acest lucru) cu intensitatea unei perioade de doliu.

Ioana este un om care m-a fascinat. Îi doresc să îşi împlinească aspiraţiile şi sper să aibă succes în tot ceea ce va dori să facă.

Responsabilitatea acestui sfârşit este, desigur, a amândurora, dar nu am putut să nu remarc influenţa unor apropiaţi în care cândva am avut încredere dar care, în momente critice, au jucat un rol nefast, amplificând forţele centrifuge care au dus la ruperea relaţiei. Aşadar, aveţi mare grijă ce fel de oameni lăsaţi să joace un rol în viaţa voastră şi să vă influenţeze o relaţie preţioasă, pentru că surprizele neplăcute pot veni dinspre persoane de la care te aştepţi cel mai puţin".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL