Remanierea Guvernului, decisă pe 15 iulie. Cei 8 miniștri evaluați de Dăncilă

Sunday, 14 July 2019, 09:44 Sursă: REALITATEA.NET

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat ieri, la Călăraşi, că a fost analizată activitatea a opt miniştri din cabinetul pe care-l conduce, fără să spună care sunt cei vizaţi.

Viorica Dăncilă a precizat că va face propuneri cu privire la miniştrii care urmează să fie remaniaţi, însă o decizie în acest sens va fi luată în cadrul Comitetului Executiv.

"Vor fi remanieri. Am făcut evaluarea pe opt ministere. După ce o să prezint această evaluare în Comitetul Executiv Naţional, vom hotărî împreună ce miniştri sunt remaniaţi, ce miniştri nu sunt remaniaţi, bineînţeles la propunerea primului-ministru", a declarat sâmbătă Dăncilă.

Prim-ministrulul României a prezentat şi câteva dintre criteriile în baza cărora a evaluat miniştrii aflaţi în subordinea sa.

"Este o evaluare care a ţinut cont de mai multe criterii, şi din punct de vedere al programului de guvernare, şi din punct de vedere al eficienţei, şi din punct de vedere al comunicării, şi din punct de vedere al deplasărilor în teritoriu, sunt numai câteva criterii pe care le-am avut în vedere", a mai spus Dăncilă.

CEx crucial la PSD! Luni se va tranșa remanierea guvernamentală

Pesediștii se vor întâlni, luni, la Parlament într-un Comitet Executiv Naţional în care vor discuta teme extrem de importante printre care și remanierea guvernamentală.

În ceea ce privește numele miniștrilor care vor fi remaniați, surse apropiata Guvernului vorbesc de Carmen Dan, Petre Daea, Daniel Suciu, Răzvan Cuc și alții.

Remanierea s-ar putea extinde şi la ministerele ALDE, conform unor discuții neoficiale. Pe lista neagră ar fi ministrul de externe - Teodor Meleşcanu şi ministrul Energiei - Anton Anton.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL