Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reduceri de până la 55% la toată mobila românească LEMS(P)

Thursday, 01 March 2018, 08:27 Sursă: REALITATEA.NET

Mobila se încadrează perfect pe peretele unde trebuie pus televizorul, vis-a-vis de canapea sau de locul de relaxare al familiei. Datorită culorilor pământii pe care le are, Box Plus de la LEMS se asortează perfect cu orice culoare a pereților din living. Carcasa mobilierului este din Pal, stejar de Italia, gri, iar fronturile se pot comanda maro, cappucino, wenge sau crem super lucios. Iar pentru un design futurist, LEMS recomandă și adăugarea spoturilor cu lumini și decorațiuni.

Un lucru foarte interesant la mobilierul LEMS este faptul că modelul, încadrările și amenajarea lui pot fi alese de client. Beneficiarul acestui tip de mobilier românesc poate modifica structura livingului Box Plus, poate adăuga sau scoate șifoniere, rafturi sau alte accesorii.

 (w460)

30% reducere la Box Plus

În această perioadă, livingul Box Plus poate fi achiziționat de la prețuri începând cu 2189 de lei. Reducerile LEMS ajung până la 55%, pentru toată gama de produse, și vor ține până la sfârșitul lunii Martie.

 (w460)

 (w460)

(w460)

LEMS îţi oferă şansa să achiziţionezi mobila românească potrivită livingului tău şi nevoilor tale la preţuri avantajoase propunându-ţi și alte game de mobilier: Domino, Xtend, Zeppelin, Box, Miracco, Quasar și New York.

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL