Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Realitatea TV, prima televiziune de știri din România.De-a lungul timpului, aspru sancţionată de CNA

Tuesday, 02 April 2019, 10:28 Sursă: REALITATEA.NET

Realitatea TV a transmis primul jurnal în 2001. La acel moment, Realitatea Tv era prima și singura televiziune de știri din România. De atunci și până azi, postul nostrum de televiziune a fost alături de dumneavoastră relatând de la cele mai importante evenimente. Moartea Papei Ioan Paul al II-a, răpirea jurnaliştilor români în Irak, tragedii naturale, alegerile prezidențiale, schimbări de guverne, campanii umanitare, proteste, toate aceste evenimente și multe altele au ajuns la dumneavoastră prin intermediul jurnaliștilor Realitatea TV.

În 2011 se produce scindarea postului de televiziune. Realitatea TV, condusă la acel moment de Elan Schwartzenberg, se mută Șoseaua București – Ploiești cu o parte din echipa de jurnaliști. Din 2013, televiziunea este patronată de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru.

Postul nostru de televiziune a fost mereu în atenția publicului, dar și a CNA ului. Realitatea TV a fost aspru sancționată de-a lungul timpului de Consiliul Național al Audiovizualului. La începutul acestui an, membrii CNA au decis întreruperea pentru 10 minute a emisiei Realitatea TV pentru modul în care postul a reflectat evenimentele din timpul şi de după protestul din 10 august.

Pe 17 ianurie, postul nostru de televiziune a oprit emisia. În cele zece minute Realitatea TV a fost lider de audienta între televiziunile de stiri. Realitatea Tv este singurul post de televiziune care de-a lungul timpului și-a păstrat echidistanța.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL