Reacţia Patriarhiei la noile buletine cu cip, propuse de MAI

Wednesday, 15 January 2020, 19:38 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Noile buletine propuse printr-un proiect de Ministerul de Interne vor avea dimensiunea unui card bancar care va conţine un cip cu informaţii precum imaginea titularului, 2 amprente, semnătura olografă şi datele de identificare.

Directorul Evidenţei Populaţiei spune că Biserica nu a transmis până în prezent niciun punct de vedere, nici negativ, nici de susţinere a proiectului. La rândul său Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, declară că nu vor fi trimise poziţii contrare.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei:  "Nu se pune nicio problema. Problema cipurilor nu e o problema cu relevanţă spirituală, religioasă, deci din aceasta perspectivă nu exista o poziţie negativă a Bisericii. A bisericilor.. Adica nu am cunoştinţă ca vreo biserică din cele prezente să aibă vreo poziţie critică.”, notează Mediafax.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-15 21:45:24
Foaie verde loboda !!!

Asa cum si ceilalti bujetari si incaseaza salariul fara sa se uite in jur la dezastrul pe care il pastoresc ... in formula lipsita de spirit actuala biserica nu va avea niciodata o problema cu nimic !!!

Alte articole din: SOCIAL