Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacţia lui Rareş Bogdan după ce Realitatea TV fost amendată de CNA cu 20.000 de lei

Wednesday, 07 October 2015, 11:10 Sursă: REALITATEA.NET

Într-o intervenţie telefonică în emisiunea "Deschide Lumea", deputatul UNPR, Liliana Mincă, a spus că trebuie schimbată actuala situaţie de la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Realitatea TV va contesta pe toate căile legale sancţiunile primite din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Iată reacţia lui Rareş Bogdan:

"Am fost amendat din nou, acum cu 20.000 pentru două emisiuni. Într-una am spus că „există si oameni de buna credinta dar si multi proști în PSD, există incompetenți în PSD, există corupți în PSD și există proști, idioți, cretini și corupți si în PNL.

Pe de altă parte, în emisiunea din 11 mai, Rareș Bogdan a afirmat: „Încet și sigur, îmi dau seama că în realitate nu există diferențe mari între partidele din România. Proști sunt peste tot. Există proști în PSD, există incompetenți în PSD, există corupți în PSD și există proști, idioți, cretini și corupți în PNL. Adică, până la urmă, cred că șansele de a schimba România cu actuala clasă politică se apropie încet și sigur de zero. Partidele sunt incapabile să reformeze.”

În plus, Oreste Teodorescu a afirmat că „Domnul Ponta rămâne pe o listă a rușinii în lumea civilizata.

Cornel Ivanciuc, invitat în emisiune a spus despre Victor Ponta: „omul acesta este atât de naiv sau de dobitoc”, „Îi linge aura lui Putin. I-o linge din spate".


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL