Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacție după boicotul referendumului: Românii merită un loc definitiv în Europa

Sunday, 07 October 2018, 20:00 Sursă: REALITATEA.NET

”România merita sa fie membra a familiei civilizate europene! Un popor care reacționează asa la un referendum promovat agresiv de propaganda oficioasa merita sa isi câștige locul definitiv în Europa.

În decembrie 1999, gratie deschiderii euro-atlantice a președintelui Constantinescu, la Consiliul European de la Helsinki, s-a hotarat pe muchie de cuțit deschiderea negocierilor de aderare la UE pentru România.
Îmi aduc aminte ca la acea vreme România era într-o criza economico-bugetara profunda, secatuita de capitalismul de cumetrie a inaintasilor psd-istilor de astăzi și a lipsei de pricepere în guvernare a Convenției Democrate.

În plan personal, asteptam cu mare emotie aceasta decizie. În cazul respingerii aderării luasem în calcul, evident împreună cu familia, varianta emigrarii.

Timp de mai multi ani am fost implicat direct în negocierea unor capitole de aderare, dintre care "uniunea vamala" era determinant.
Am muncit zile și nopți cu o echipa de colegi dedicați, excepționali profesional.

A venit la 01 Ianuarie 2007 clipa de bucurie maxima a aderarii la Uniunea Europeana, datorita și muncii administratiei Năstase din perioada 2000-2004.
De atunci, în pofida tuturor sincopelor, România s-a dezvoltat continuu. As putea sa va ofer date oficiale Eurostat care arata formidabila dezvoltare a tarii noastre.

De vreo doi ani, un "grup infracțional" cu adevărat organizat, sub coordonarea lui Liviu Nicolae Dragnea, cu gandul marturisit al scaparii de pușcarie, ne-a adus pe marginea prăpastiei: excluderea din lumea civilizata europeana.

Rezultatul referendumului ne arata cum o tema serioasa este dusa în derizoriu. Dar ne mai arata ceva, mult mai semnificativ:
⁃ cand biserica se amesteca cu interesele politicienilor puscariabili sfarseste prin a se compromite public;
⁃ politicienii care mizează pe influenta clericilor ca vector electoral, pompand bani si privilegii acestora, au luat și vor lua o mare teapa;
⁃ de mai bine de 14 ani, toți cei care sunt sprijiniți de propaganda antenista (Năstase, Geoana, Ponta, Dragnea) sfarsesc prin a eșua.

Go home to Brasil, Pablito!”, scvrie Gelu Diaconu pe Facebook. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL