Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacția premierului Mihai Tudose, după protestele de amploare: „Trebuie să continuăm”

Monday, 27 November 2017, 16:06 Sursă: REALITATEA.NET

„Legile justiţiei sunt în Parlament, deci nu răspund eu, ca Guvern. În ceea ce priveşte modificările din Codul Fiscal îşi urmează cursul, sunt în Parlament”, a declarat premierul Mihai Tudose, întrebat despre protestele de duminică seara.

Întrebat de un jurnalist dacă va asculta de ”vocea străzii”, premierul a spus: ”Eu nu am văzut vreo palmă de aia cu fiscalitatea”. 

De asemenea, el a fost întrebat dacă are vreun mesaj pentru protestatari. „Ce am înţeles eu, din ce am văzut în stradă, este că trebuie să continuăm. Am avut o discuţie şi cu dl. ministru de Finanţe să explice mai bine, mai des ce se întâmplă - că nu scade leafa nimănui din sectorul privat, cu atât mai puţin la stat, cu câteva excepţii - cei care au avut şi lucrează la stat nişte salarii extraordinar de mari. Asta a fost legea salarizării, să facem justiţie socială, că nu se poate cineva să fie angajat la stat şi să aibă salariul de trei ori cât al preşedintelui”, a mai spus Mihai Tudose. 

BEx al PNL a decis demararea demersurilor de convocare în Parlament a ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru a da explicaţii despre prezenţa jandarmilor călare la protestele de duminică seară, a precizat, luni, preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL