Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacția lui Adrian Hădean după anunțarea noului juriu de la MasterChef

Tuesday, 30 August 2016, 19:13 Sursă: REALITATEA.NET

Răzvan Exarhu, Liviu Popescu și Samuel Le Torriellec vor fi în juriul celei mai ”încercate” emisiuni din grila Pro TV. Nume complet noi, așadar, față de ediția trecută, când la cârma show-ului culinar s-au aflat Adrian Hădean, Foa și Patrizia Paglieri, scrie click.ro.

”Salut alegerea făcută și pe fiecare dintre membrii noului juriu. Samuel Le Torriellec e un bucătar foarte talentat și cu o contribuție bună la construirea gastronomiei românești moderne, Liviu Popescu a dezvoltat o afacere serioasă și impresionantă având ca motor bucătăria și nu ar trebui să i se solicite o demonstrație mai mare de atât referitoare la capacitatea de a judeca o farfurie cu mâncare, iar Răzvan Exarhu, prietenul meu, a învățat bucătărie în propriul bistro, the hard way. Am și gătit împreună, am și mâncat, am și comentat împreună suficient de multă mâncare încât să nu fiu îngrijorat deloc de soarta show-ului.

În ceea ce privește comentariile legate de cât de chef en titre trebuie să fii pentru a putea juriza un concurs de gătit, fie el destinat amatorilor, cum e Masterchef, fie el destinat profesioniștilor, vă atrag atenția asupra faptului că formatul nu are doar bucătari profesioniști în juriu la nivel mondial, mulți dintre jurați fiind restauratori (vezi Joe Bastianich), gastronomi, autori de cărți culinare, oameni specializați în ramuri ale gastronomiei.

Chiar celebrul ghid Michelin, care împarte stelele după care aleargă nenumărați restauratori și bucătari profesioniști deopotrivă, e realizat în baza judecății unor oameni printre care se numără foarte puțini bucătari. Așa că, poate că ar fi mai bine ca în bucătărie să ne concentrăm mai mult la mâncare, iar pe canapea să ne concentrăm mai mult la a nu ne îneca cu popcorn în timp ce ne bucurăm (sau nu) de un show tv. Succes, Masterchef”, a scris Adrian Hădean pe blog.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL