Reacția dură a Comisiei Europene pentru Dăncilă: Să ne urmărească mai atent

Monday, 17 December 2018, 20:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Sincer, cei care spun aceste lucruri ar trebui să fie mai atenţi la noi. Înţeleg că este vorba despre politică, sunt multe interese în joc în România, dar cred că noi ar trebui să fim lăsaţi în afara acestor lucruri. Iar ceea ce am făcut noi pentru a reduce diferenţa dintre Est şi Vest este cunoscut universal. Este cunoscut universal!", a spus Margaritis Schinas, purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

Duminică, la Consiliul Național al PSD, Viorica Dăncilă a afirmat că, „în alți ani” România ar fi fost sancționată în Uniunea Europeană „numai pentru că suntem o ţară din estul Europei”. 

"Îmi doresc ca România să fie tratată aşa cum trebuie, România să nu se mai încadreze în ţările de mâna a doua, România să fie respectată şi cred că pentru acest lucru trebuie ca fiecare dintre noi să ne aducem contribuţia. Eu, în calitate de premier, am să cer pentru ţara mea să fie întotdeauna tratată cu demnitate, să fie întotdeauna respectată şi să nu se mai întâmple, aşa cum a fost în alţi ani, să acceptăm ceea ce ni se impune, fără a avea propria noastră opinie, să acceptăm să fim criticaţi, când cu toţii ştim că nu merităm acest lucru, să acceptăm să fim sancţionaţi numai pentru că suntem o ţară din estul Europei", a afirmat Dăncilă.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ