Cum a râs Dani Oţil de Răzvan Simion în emisiune, din cauza relaţiei acestuia cu Lidia Buble

Monday, 29 June 2015, 10:33 Sursă: REALITATEA.NET

La doar o zi după ce a confirmat despărţirea de soţia sa, Diana, Răzvan Simion, de la emisiunea Neaţa, a postat pe un site de socializare un nou mesaj, destinat celor care au oferit presei detalii despre relaţia lor de cuplu.

Adaugă părerea ta

UPDATE luni, 29 iunie: Răzvan Simion nu a scăpat nici el de remarcile aspre ale lui Dani Oţil. Co-prezentatorul emisiunii "Neatza" a râs, luni dimineaţă, de colegul său, din cauza relaţiei lui Răzvan cu Lidia Buble. Totul a pornit de la cromatica vestimentaţiei celor implicaţi în prezentarea show-ului (Răzvan, Dani, Flavia şi Andreea de la Horoscop). Răzvan a fost singurul îmbrăcat în roşu, în timp ce ceilalţi trei au preferat hainele negre.

"Toţi cei din echipă sunt îmbrăcaţi în negru. Unul singur iese în evidenţă, aşa cum aţi citit şi în ziare", a spus Dani despre Răzvan.

===============================================================

UPDATE Răzvan Simion nu a precizat încă dacă a divorţat sa nu deja de Diana. Oricum ar fi, prezentatorul de la Neatza ar trebui să se pregătească să le plătească celor doi copii ai săi pensie alimentară. Conform unor surse, partenerul lui Dani de emisiune câştigă, lunar, la Antena 1 aproximativ 5000 de euro. Din această sumă, el va trebuie să le vireze copiilor şi Dianei suma de 2000 de euro.

====================================================================

Răzvan Simion vorbeşte despre soţia sa folosind cuvinte extrem de frumoase, reacţia sa fiind declanşată, cel mai probabil, de faptul că aşa zişi apropiaţi ai celor doi au dezvăluit presei că prezentatorul TV ar fi fost "terorizat" de gelozia soţiei în timpul mariajului.

"Când doi oameni hotărăsc, în maturitatea lor, să lase o poveste de dragoste, poate cea mai frumoasă scrisă vreodată, fără finalul "...şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi...", se găsesc mulţi "prieteni adevăraţi", care sub umbra redundanţelor " surse apropiate" să lase veninul produs de propriile neîmpliniri pe jugulara celor care oricum au sufletele sfâşiate.

Dragi "surse apropiate", aflaţi de la mine că am trăit 15 ani lângă una dintre cele mai fine persoane din lumea asta, lângă o femeie ce m-a învăţat să fiu răbdător şi să investesc în oameni, ce mi-a îngrijit rănile provocate de urcuşul până pe stânca pe care stau, mi-a adormit copiii în serile când eu băteam ţara în lung şi-n lat, mi-a schimbat felul în care citesc sau mă bucur de muzică şi filme, mi-a bucurat nopţile şi zilele deopotrivă, aşa cum mi-a adus pe lume două motive, Ianca şi Tudor, pentru care eu să lupt cu suflete contorsionate ce-şi dau cu părerea deşi nimeni nu le-a cerut acest lucru.

Oamenii maturi îşi cunosc motivele pentru care au ales drumuri separate şi toate declaraţiile "apropiaţilor" fac doar să ne întărească prietenia sinceră în care s-a transformat dragostea noastră de peste un deceniu. Ianca, Tudor, aflaţi de la părinţii voştri că "sursele apropiate" au dispărut prin metoda prin care am scos Bau-Bau-ul de sub patul vostru", a comentat Răzvan Simion printr-un mesaj postat pe o pagină de socializare.