Coronavirus - România: 1952 de cazuri confirmate

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat astăzi, lângă bunici. Decizia bizară a familiei care a șocat

Thursday, 02 May 2019, 09:29 Sursă: REALITATEA.NET

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat alături de alţi membri ai familiei sale, respectiv bunicul şi străbunicul din partea tatălui.Cavoul familiei se găseşte la Cimitirul Progresul 1 din Bucureşti, acolo unde, astăzi, îşi va găsi şi el somnul de veci.

Răzvan Ciobanu este înconjurat de multe flori, printre care garoafe, bujori şi crini, dar şi lumânări. Familia a interzis presei să intre în capelă pentru a face fotografii.

Afacerea neştiută a lui Răzvan Ciobanu. Puţini ştiu ce se întâmpla, de fapt, la el în casă

O persoană apropiată păzeşte oamenii din jur pentru a nu face fotografii din interiorul capelei.

Cu toate acestea, Răzvan Ciobanu nu mai poate fi văzut, întrucât părinţii săi au decis ca sicriul cu trupul său neînsufleţit să fie închis până când va fi înmormântat, lucru la care nu se aşteptau mulţi dintre cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu, scrie Click.

Totuşi, prietena lui, avocata Laura Vicol, a spus că Răzvan Ciobanu a fost îmbrăcat frumos, cu hainele sale preferate. "Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult şi este foarte frumos", a declarat Laura Vicol presei, la faţa locului.

ANUNȚ de ultimă oră al procurorilor în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Filmul oficial al tragediei

Designerul Răzvan Ciobanu, care s-a stins din viaţă, în a doua zi de Paște, la 43 de ani, într-un tragic accident de maşină.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL