Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răsturnare de situație în partidul lui Traian Băsescu: PMP ar fi atins pragul electoral de 5% și merge în Parlament

Monday, 07 December 2020, 11:01 Sursă: Realitatea.net

UPDATE: După centralizarea a 99,91% dintre voturi, PMP fi atins pragul electoral de 5% necesar pentru intrarea în Parlament, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, potrivit ultimelor raporte ale BEC. 

Partidul fostului președinte Traian Băsescu are toate șansele să intre în Parlamentul României. Asta pentru că, după numărarea voturilor, PMP a mai câștigat câteva procente și se apropie de pragul de intrare în Legislativ.

PMP este aproape de pragul de 5%, necesar pentru a accede în Parlament. Potrivit ultimelor informații de la BEC, la Senat, PMP a ajuns la 4,93%, iar la Camera Deputaților la 4,9%. 

Alianța de dreapta ar putea fi formată din PNL, USR-PLUS, UDMR și PMP, dacă acest partid va reuși într-adevăr să treacă pargul electoral de 5%. 

Informația este, cumva, confirmată și de fostul șef de stat. Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook în urmă cu doar câteva momente, fostul președinte Traian Băsescu, a scris: "PMP și-a luat ”aurul” înapoi din ultimele 5 secții de votare numărate din Republica Moldova!!!!!"


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL