Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Mădălinei Manole. Ce au găsit în telefonul artistei

Wednesday, 12 July 2017, 10:30 Sursă: REALITATEA.NET

Erori uriaşe de procedura a procurorilor ies la iveală, la 7 ani de la moartea Mădălinei Manole. Mihaela Brooks, cea care şi-a dedicat ultimii ani din viaţă realizând un raport „paralel” despre moarte artistei, e de părere că anchetatorii au ignorat câteva amănunte de baza în momentul în care au ajuns la faţă locului.

Un exemplu în acest sens este absenţa din raportul oficial al facturii de telefonie mobilă, de la terminalul Mădălinei Manole. Mihaela Brooks a făcut rost de acesta de la tatăl Mădălinei, iar aici apare un detaliu incredibil: de pe telefonul artistei s-a sunat la câteva ore după moartea acesteia şi chiar după ce aparatul ajunsese în custodia autorităţilor, acesta reprezentând o probă importantă la dosar.

"La dosar nu există factură Vodafone a telefonului Mădălinei Manole. Eu am obţinut-o de la domnul Manole, dânsul a obţinut-o după ce a cerut-o companiei de telefonie. Ce este interesant: pe 13 iulie, ora 11.37, Mădălina şi-a sunat tatăl. Mădălina a vrut să se asigure că părinţii ei, împreună cu nepoţelul pe care îl adoră, vor fi prezenţi la aniversarea ei, a doua zi, pe 14. În ziua în care Mădălina a murit, cronologic vorbind, la ora 06.44, echipajele de pe ambele salvări erau deja acolo. La ora aceea s-a dat un telefon de pe aparatul Mădălinei, care a durat aproape o jumătate de minut. Din păcate, nu ştiu cine este persoană sunată. Ce este important aici: tot la aceeaşi, dată, la ora 09.03, de pe telefonul Mădălinei s-a mai făcut un apel la un alt număr. Mi s-a spus la cine, însă nu am avut posibilitatea să verific dacă este adevărat sau nu. Importantă este ora la care s-a făcut apelul. La 09.03, anchetatorii erau acolo. În procesul verbal se arată că telefonul fusese predat de domnul Mircea poliţiştilor. Era proba la dosar. Dacă telefonul acesta a fost proba la dosar la caz, cum a fost posibil că Petru Mircea să facă acest apel telefonic. Această este, totuşi, o eroare destul de gravă pe care procuratura nu a luat-o în considerare. Nu a încercat să afle cum a fost posibil că el să se folosească de o proba la dosar", spune Mihaela Brooks, conform stirilekanald.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL