Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răsturnare de situaţie în cazul lui Cotabiţă, după ce a fost la un pas de moarte

Saturday, 13 February 2016, 10:37 Sursă: REALITATEA.NET

La 60 de ani, Gabriel Cotabiţă a luat viaţa de la capăt. Cu mai multă putere de muncă, mai ales că are concerte pe bandă rulantă.

Artistul are o colaborare cu Orchestra Filarmonicii din Botoşani, şi va avea un turneu în zona Moldovei, intitulat "Concertul Primăverii".

Dacă 2015 a fost unul cu ghinion, anul acesta e unul cu mult noroc, iar Gabriel Cotabiţă (60 de ani) trebuie să fie plin de energie, având în vedere că primăvara îi încarcă agenda de concerte.

Artistul care a fentat moartea în urma unui stop cardiorespirator şi a stat 3 săptămâni în comă este din nou cu zâmbetul pe buze.

Şi asta, datorită faptului că pe plan muzical îi merge strună. La începutul lunii viitoare, Gabi are programate, în partea Moldovei, patru concerte care-i vor aduce în jur de 10.000 €, potrivit Click.ro.

”Acum mă simt ca şi cum mi s-a dat un «reset» şi am luat-o de la capăt. Profesional,  mie nu mi se mai dădea nici o şansă înainte de tragicul eveniment. A trebuit să mor ca să mai am concerte", a declarat Cotabita


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL