Rareş Bogdan le-a arătat tuturor ce sunt în stare românii să facă numai ca să voteze

Sunday, 26 May 2019, 17:17, Sursă: REALITATEA.NET

Rareş Bogdan a făcut un tur virtual al Europei, cu românii care stau la coadă numai ca să voteze. Candidatul PNL la europarlamentare a primit clipuri video de la conaţionalii noştri din Diaspora.

Adaugă părerea ta

Rareş Bogdan a prezentat nemulţumirile românilor privind organizarea precară de la secţiile de votare. În unele cazuri, a fost chemată chiar şi poliţia.

"Românii strigă „Hoții”, la ambasada din Madrid. Zeci de mii de români stau de dimineață la cozi infernale pentru a vota. Domnule Meleșcanu, mai sunteți ministru de interne? Art. 385 Cod penal: Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Coadă infernală la Berlin! Românii nu renunță, în ciuda sabotajului instituționalizat de Dragnea și Meleșcanu. Art. 385 Cod penal: Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Offenbach și Luxemburg, ACUM! Art. 385 Cod penal: Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

La Offenbach (Germania) a intervenit poliția! Românii cer să voteze!!

Londra/Slough, ACUM. Din nou o coadă infernală, care nu-i descurajează pe frații noștri din Diaspora. Așa arată oamenii care își iubesc țara de la mii de kilometri! Meleșcanu, demisia! PNL a cerut Guvernului Dăncilă să emită OUG pentru prelungirea orei de votare de la 21 la 23", sunt o parte dintre postările lui Rareş Bogdan.

Alte articole din: POLITICĂ