Rareș Bogdan: În România trebuie să ne educăm de acum copiii în spiritul hoției

Wednesday, 04 July 2018, 14:49, Sursă: REALITATEA.NET

Rareș Bogdan atacă coaliția PSD-ALDE pentru modificarea Codului penal, criticând și reprezentanții minorităților, care au asigurat majoritatea.

Adaugă părerea ta

Rareș Bogdan a atacat dur coaliția PSD-ALDE după votul final dat miercuri în Camera Deputaților pentru modificările aduse Codului penal. 

”Adevăratul program de guvernare al PSD nu e bunăstarea economică, rezolvarea problemei spitalelor, a școlilor. Nu, ei au venit la putere ca să scape de pușcărie. Începând e azi, România a intrat în rândul țărilor de talia Columbiei și a Venezuelei. Putem anunța că toate cartelurile de droguri pot veni aici pentru că România nu mai e un stat de drept. În România trebuie să ne educăm de acum copiii în spiritul hoției”, a spus Rareș Bogdan, imediat după vot.

Rareș Bogdan este convins că președintele Klaus Iohannis va lupta și că partidele din Opoziție vor face sesizări la Curtea Constituțională, dar nu are așteptări prea mari de la CCR.  

Rareș Bogdan anunțul care aruncă în aer România: ”Dragnea obține achitarea” 

Rareș Bogdan îi reamintește însă șefului statului de momentul desemnării Vioricăi Dăncilă în funcția de premier. ”Mă întreb dacă nu cumva regretă acel moment, deși regretele sunt tardive acum”, spune Rareș Bogdan.

În același timp, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere a criticat dur votul reprezentanților minorităților naționale în Parlament.

”Am înțeles azi că ipocrizia s-a încheiat”, a concluzionat Rareș Bogdan, care a spus că atâta vreme cât minoritățile românești din Ucraina sau Italia sau Serbia nu au reprezentanți în parlamentele de la Kiev, Roma sau Belgrad, atunci nici minoritățile respective din România nu ar trebui să aibă repreznetanți în Parlamentul României.

”Eu vreau să închei această ipocrizie în care italienii au reprezentanți, lipovenii au reprezentanți și o mulțime de alte așa-zise minorități naționale care fac jocul infracțional al PSD (...) Dar cred că după acest vot ar trebui să purtăm niște discuții serioase despre România și despre cine hotărăște soarta României.”, a spus Rareș Bogdan.

Jurnalistul Realitatea TV a mai spus că oamenii care nu au fost la vot și au permis actuala majoritate PSD-ALDE nu trebuie neapărat învinuiți.

”Nu este de vină cetățeanului. Asta e o scuză a politicienilor pentru a-și arăta neputința. Faptul că românii nu s-au prezentat la vot arată o lehamite pentru întreaga clasă politică. Faptul că românii nu s-au simțit reprezentați de partidul doamnei Gorghiu sau domnului Blaga este o întrebare pentru PNL. (...) În România, vremea PSD, PNL a apus. Este vremea partidelor noi, care să schimbe politica. Europa s-a schimbat”, a spus Rareș Bogdan.