Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rapperul 50 Cent îl susține pe Trump, speriat de o știre despre impozitele lui Biden: Nu vreau să ajung 20 Cent

Wednesday, 21 October 2020, 22:29 Sursă: realitatea.net

“Nu vreau să fiu 20 Cent (20 de cenți), 62% (impozitare - N.R.) este o idee foarte, foarte proastă. Nu-mi place," a scris pe twitter rapperul, pe numele real Curtis James Jackson III.

Comentariul acid a fost preluat de managerii campaniei electorale a lui Trump și de pagina de facebook a acestuia, după ce miercuri a ajuns pe coperta publicației The New York Post.

Sprijinul surprinzător pe care artistul, cunoscut pentru super hitul “P.I.M.P.”, vine într-un moment în care actualul lider de la Casa Albă încearcă să atragă mai multe voturi din partea populației de culoare.

Pe de altă parte, 50 Cent a fost criticat pentru alegerea sa, mai ales că modul în care s-a exprimat a fost considerat jignitor: "Nu-mi pasă că lui Trump nu-i plac oamenii de culoare, 62% este exagerat de mult." a scris 50 Cent pe Instagram.

Procentul de impozitare care a stârnit furia artistului a fost prezentat în titlul unei știri din cadrul emisiunii CNBC "Power Lunch", dar informația în ansamblu era mult mai nuanțată. În esență, știrea relata că orice câștig de peste 400.000 de dolari ar putea fi taxat cu un procent maximal de 62%, dar explica și faptul că puțini contribuabili vor fi în această situație. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL