Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raluca Turcan, despre numirea lui Florin Iordache: "Este nelegală. Oricine a putut să voteze un preşedinte ca Florin Iordache şi-a vândut şi sufletul şi morala"

Wednesday, 21 October 2020, 14:05 Sursă: Realitatea.net

"Alegerea domnului Iordache este nelegală. Oricine poate să citească articolul 9 din Legea de organizare şi funcţionare a Consiliului Legislativ şi să vadă că preşedintele se alege cu majoritatea deputaţilor şi senatorilor. Oricine a putut să voteze un preşedinte de Consiliu Legislativ ca Florin Iordache şi-a vândut şi sufletul şi morala şi ar trebui spulberat pur şi simplu la vot. Au dat această instituţie cu un rol esenţial în avizarea legilor în România în mâinile autorului sau conducătorului grupului infracţional organizat, condus de Liviu Dragnea la acea perioadă", a declarat, astăzi, Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă.

Hotărârea Parlamentului de numire a lui Florin Iordache (PSD) în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ a fost publicată, astăzi, în Monitorul Oficial, la doar o zi după ce plenul Parlamentului a decis cu 185 de voturi "pentru" şi 43 "contra" numirea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL