Radu Mazăre se însoară în închisoare

Friday, 07 June 2019, 14:32 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Roxana. Această informație a ieșit la suprafață odată cu declarațiile date de către fratele său, Mihai, care l-a vizitat, vineri, 7 iunie, la Penitenciarul Rahova.

Potrivit Realitatea TV, se pare că nunta va avea loc luna viitoare, înainte de ziua de naștere a lui Mazăre. La ceremonie se pare că vor participa 10 invitati, așa cum se poate în închisoare. 

''A fost un moment sensibil, cel puțin pe mine m-a emoționat, dar, mai ales pe el. Cred că din dorința de a-i aduce o mulțumire pentru ce a fost Roxana, o femeie puternică. Aceasta a fost întotdeauna alături de el, foarte loială și luptătoare. Au hotărât să se căsătorească aici în pușcărie. Urmează să facem toate demersurile să găsim soluția cea mai bună și să ne ocupăm de organizare, ce presupune o căsătorie în penitenciar. M-am bucurat foarte mult. Mama se va bucura teribil la această veste. Radu ar dori să se căsătorească la începutul lunii viitoare când este și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea penitenciarului. După ce se căsătoresc, vor fi nașii colegului de celulă care și el își va lua prietena în căsătorie. Vor fi două nunți la Prahova. Nu știu care e regulamentul privind invitații. Mă voi ocupa de verighete și mai am câteva sarcini pe care mi le-a dat fratele meu. Nu se gândea cineva că Radu va cere pe cineva în căsătorie. Situație este emoționantă, dar și puțin hazlie. A ajuns în această stare de constrângere ca să își dea seama că vrea să o ceară pe iubita lui în căsătorie. Încă nu s-au decis nașii. Din câte știu, la ceremonie pot participa 10 persoane'', a spus Mihai Mazăre, după ce l-a vizitat pe fratele său la penitenciarul Rahova.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL