Radu Banciu, declaraţii scandaloase despre Gabriel Cotabiţă

Saturday, 09 May 2015, 09:30, Sursă: REALITATEA.NET

Radu Banciu a vorbit, vineri seară, la B1 TV, câteva minute despre Gabriel Cotabiță care a ajuns pe patul de spital după ce a făcut stop cardio-respirator.

Adaugă părerea ta

Radu Banciu a vorbit despre noua isterie mediatică care se anunţă cu cazul Gabriel Cotabiţă şi a spus că se îndoieşte de talentul artistului român:

"Iată-l pe Cotabiță la un pas să dea colțul. Sunt tot felul de supoziții. Vom vorbi vreo două săptămâni... dacă se duce. Veți auzi nu de la noi, de la alții. Veți auzi săptămâni în șir despre marele talent... Dacă și ăsta a fost talentat și a trăit în epoca de aur a muzicii, atunci Michael Jackson ce a fost? Extraordinar!", a spus Radu Banciu, citat de DC News.

Gabriel Cotabiță, ultimele informaţii despre starea artistului. E mai grav decât se credea

Cântărețul Gabriel Cotabiță, 59 de ani, este în stare critică, dar stabilă la Spitalul Floreasca din Capitală. Gabriel Cotabiţă a fost suspus vineri după-amiază unei intervenţii chirurgicale, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport.

Cântărețul Gabriel Cotabiță, 59 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, vineri, în sala de sport a unui hotel din centrul Capitalei, după ce artistul a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost dus de un echipaj SMURD, la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat minute în șir. Cântărețul se află internat la secția terapie intensivă.

UPDATE 20:00: Starea în care se află artistul este, în continuare, destul de delicată. Medicii sunt rezervați și fac investigații pentru a vedea dacă artistul urmează să fie operat. Astfel, există posibilitatea ca artistul să fie supus unei operații pe cord. În continuare, medicii de la Spitalul Floreasca îl țin sub supraveghere, a transmis corespondentul Realitatea TV.

UPDATE 18:00: Cântăreţul Gabriel Cotabiţă nu are leziuni pe coronare, arată rezultatul investigaţiei la care a fost supus la Spitalul Floreasca, rămânând să îi fie investigată activitatea cerebrală. Astfel, rezultatul coronarografiei la care a fost supus cântăreţul este unul bun. Pacientul este în continuare asistat şi ventilat mecanic.