Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Putem merge să cumpărăm miel de Paște? Ce spune Poliția Română

Friday, 10 April 2020, 08:09 Sursă: Realitatea.net

Intr-o postare pe pagina de Facebook, Politia Romana arata ca cetatenii pot merge sa-si cumpere carne de miel pentru Paste, dar recomanda sa aiba la ei cartea de identitate si declaratia pe proprie raspundere.

"Da, poti merge sa-ti cumperi produsele necesare. Nu uita sa ai la tine cartea de identitate si declaratia pe propria raspundere, in care bifezi punctul 2 (asigurarea de bunuri care acopera necesitatile de baza ale persoanelor). De asemenea, iti recomandam sa mergi singur, nu cu toata familia si sa te asiguri ca agentul economic de la care iti cumperi mancarea este autorizat si respecta toate conditiile igienico-sanitare impuse de institutiile cu atributii in domeniu (vezi comunicatele ANSVSA) si nu uita sa ceri documentele de provenienta, bon fiscal, chitanta, factura", subliniaza Politia.

De asemenea, Politia Romana reaminteste ca in acest an nu mai vin comerciantii cu turmele de miei in apropierea orasului.

"Nu. Acest lucru nu va mai fi posibil. Asa ca asigura-te ca iti procuri produse numai din locurile autorizate", afirma sursa citata.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL