Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Purtător de cuvânt BOR: ”Sunteți invidioși că nu apucați o tură cu Merțanele popilor”

Monday, 26 November 2018, 15:47 Sursă: REALITATEA.NET

”Pentru cei care comentează că Merțanele popilor..etc. V-ați întrebat vreodată de ce oamenii serioși nu discută despre mașinile astea? Simplu...sunt mașini puse la dispoziție de SPP. Așa că nu-s mașinile popilor ci ale STATULUI. Știu, sunteți invidioși că nu apucați și voi o tură cu ele. Pe surse...sunt blindate”, a scris Eugen Tănăsescu pe Facebook.

Precizarea oficialului BOR bine după ce pe rețelele sociale au circulat mai multe glume și critici cu privire la mașinile luxoase cu care au fost transportați înalții ierarhi cu ocazia sfințirii Catedralei.  

Pozele tulburătoare ale zilei la Catedrală. Oamenii care se îmbulzesc în frig, preoții și Mercedesul 

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei, explicase mai devreme pentru Hotnews că mașina folosită de Bartolomeu, invitat la sfințirea Catedralei, era oferită de SPP.

„Patriarhul Ecumenic avea și rang de șef de stat și a avut însoțitor de la SPP care a oferit mașini de protocol. E o mașină a SPP, nu a Patriarhului care, pentru cei interesați, are o dubiță Volkswagen”, a declarat Bănescu. El a precizat că Patriarhul Daniel a fost nevoit să folosească mașina respectivă pentru a-l însoți pe Patriarhul Ecumenic.

„Este o rușine pentru care care răspândesc știri neverificate”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL