Pune picioarele în oțet 30 de minute și vei rămâne surprins de efect!

Tuesday, 31 October 2017, 23:56 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru a scăpa de mirosul neplăcut al picioarelor, trebuie să stai timp de 30 de minute cu membrele în apă și oțet. După aceste minute, scoate picioarele din oteț și nu le șterge, lasă-le să se usuce singure. Vei observa că vor deveni mai catifelate și mai fine. De asemenea, dacă vrei ca pantofii tăi să nu mai aibă un miros neplăcut, pulverizează oțet de mere în fiecare seară și dimineață, înainte să te încalți. Oțetul elimină bacteriile care se depun pe picioare și reduce riscul de formare a ciupercii piciorului.

Pentru a elimina bacteriile care se depun pe picioare, spală des picioarele cu oțet și vei observa unghii mai sănătoase, iar călcâiele nu vor mai fi crăpate. Conform floaredetei.ro, dacă umbli mult într-o zi, acestea pot avea aspect uscat, însă oțetul de mere ajută la recăpătarea fineții.

Acesta este benefic și pentru vindecarea gâtului inflamat și roșu. Pentru a obține un rezultat bun în acest sens, trebuie să amesteci oțet cu miere de albine, apoi este recomandat să faci gargară.

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL