Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Protestatari arestaţi pentru că au agresat jandarmi la "Mitingul Diasporei" din 10 august

Thursday, 25 October 2018, 12:42 Sursă: REALITATEA.NET

„La data de 24.10.2018 în total şapte persoane au fost prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti cu propunere de luare a măsurii preventive . Prin încheierea din data de 25.10.2018 a judecătorului de drepturi şi libertăţi a fost admisă propunerea procurorilor şi s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a celor şapte persoane”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentaţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Decizia vine după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au efectuat, miercuri, percheziţii la domiciliul celor şapte protestatari, suspectaţi că ar fi lovit jandarmii la mitingul din 10 august şi după ce aceştia au fost audiaţi.

O altă anchetă este deschisă la Parchetul General, fiind investigată intervenția jandarmilor. De asemenea, pe rolul DIICOT este un dosar privind infracțiuni impotriva ordinii constitutionale, deschis ca urmare a plangerii Jandarmeriei Române.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL