Incident la Braşov! Jandarmii au ridicat un bătrân care a "tulburat" baia de mulţime a PSD (VIDEO)

Sunday, 24 March 2019, 12:06, Sursă: REALITATEA.NET

Incident la baia de mulţime organizată de liderii PSD la Braşov. Un bătrân care a strigat "Mincinoşii" a fost ridicat de jandarmi, cu toate că, potrivit imaginilor difuzate de Realitatea TV, conflictul a pornit de la un susţinător PSD. Jandarmaria a prezentat şi prima reacţie, recunoscând că a reţinut victima şi l-a scăpat pe agresor.  

Adaugă părerea ta

Incidentul a pornit după ce bărbatul a strigat "Mincinoşii", iar un alt simpatizant PSD, cam de aceeaşi vârstă, l-a aprostrofat agresiv, apoi s-au luat la bătaie.

În imaginile surprinse de Realitatea TV, în momentul în care protestataraul este escortat de jandarmi , se vede că bărbatul nu pare deloc agresiv, ci mai degrabă în stare de şoc în urma incidentului. Jandarmeria nu a explicat de ce doar unul dintre cei doi a fost ridicat.

Incidentul şi, mai ales, intervenţia jandarmilor, vin în contextul în care liderii PSD Eugen Teodorovici şli Codrin Ştefănescu tocmai făceau apleuri la normalitate, unitate şi depăşirea divergenţelor.

sursă: mator ocular/Realitatea TV 

Realitatea de Braşov a postat şi alte filmări care atată că Jandarmeria a blocat accesuul protestatarilor în preajma liderilor şi simpatizanţilor PSD, Video AICI

Prima reacţie a Jandarmeriei după incidentul de la PSD Braşov