Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Protest 10 august. Vor fi filtre pentru "controlul la sânge" al celor care vin în Piața Victoriei

Friday, 09 August 2019, 17:25 Sursă: REALITATEA.NET

Protestul din 10 august 2019 este autorizat de la ora 17.00 la ora 22.15, după cum a declarat în cadrul unei coferințe de presă, Tommy Tomescu, organizatorul protestului de sâmbătă din Capitală.

Protest diaspora 10 august. Potrivit acestuia, se vor institui filtre la intrările în Piața Victoriei, ca să nu se intre cu obiecte contondente.

„Ne așteptăm la un număr de aproximativ un sfert de milion de români în Piața Victoriei, sâmbătă, pe 10 august. Având în vederea amploarea manifestației, ni s-a spus că asistența medicală va fi asigurată de Departamentul pentru Situații de Urgență. Va fi o zi călduroasă și îi rugăm pe toți românii prezenți în Piață să vină cu o sticlă cu apă la ei. Vor fi asigurate și toalete", a anunțat vineri Tommy Tomescu, potrivit Mediafax.

Protest diaspora 10 august. Organizatorul a precizat că va fi "toleranță zero" față de orice fel de violență și față de orice situație de risc de violență.

"Se vor institui filtre pentru cei care vor intra în perimetrul Pieței Victoria, dorind să oferim un grad maxim de siguranță pentru cei prezenți. Nu se va intra cu obiecte contondente sau cu arme albe. Noi vom transmite informații cu privire la persoanele care prezintă risc de violență și au anunțat acțiuni violente, solicitând instituțiilor abilitate să implementeze acțiuni de restricție și de control judiciar", a mai spus Tomescu.

Protest diaspora 10 august. Protestatarul Rezist Sandu Matei a criticat ideea controalelor susținând pe Facebook că "securiștii organizatori anunță filtru la intrarile în Piața Victoriei și interzicerea persoanelor #rezist mai cunoscute precum și a grupurilor civice #rezist".

Măsurile anunțate de Primăria Capitalei pentru protestul diasporei din 10 august 2019


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL