Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Propunerea ŞOC a lui Dan Negru pentru TVR: Fac eu Revelionul. Gratuit!

Monday, 03 July 2017, 16:12 Sursă: REALITATEA.NET

În acest context, Dan Negru, un specialist în show-uri de divertisment, își oferă serviciile gratuit, “salvând” buzunarul românilor.

“Inspirat de gestul Mariei di Filippi ( star televiziune particulara) care anul asta a prezentat gratuit Festivalul SanRemo la RAI ( tv publica)., imi ofer serviciile televiziunii publice din Romania pentru CONSULTANTA programului de Revelion. O fac gratuit! Trec in CV meu ultimele 17 revelioane lider de audienta pe piața tv din Romania dintre care unul chiar la TVR cu Titus Munteanu producător. Cum TVR nu e la ora asta un pericol pentru primele 3 mari televiziuni generaliste, PRO, KANAL și Antena, sunt sigur ca gestul meu de a ajuta televiziunea publica din Romania nu o sa fie amendat. Precedentul european RAI/Canale5 exista!”, scrie Negru pe Facebook.

La rândul său, TVR i-a răspuns lui Negru, printr-un purtător de cuvânt, tot pe pagina sa de Facebook, spunând: "Dragă Dan Negru, îţi mulţumim pentru oferta de a contribui la realizarea programului de Revelion al televiziunii publice, căci orice ajutor din partea unui profesionist cu experienţă în domeniu este bine-venit. Am prefera, însă, ca vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre :) Aşa cum am arătat în ultimul timp, TVR este deschis tuturor colaborărilor care aduc un plus pentru telespectatori."

sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL