Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prognoza meteo. Săptămâna începe cu temperaturi de primăvară

Monday, 11 January 2016, 08:26 Sursă: REALITATEA TV

La munte, la altitudini mari, precipitaţiile vor fi mixte. Cantităţile de apă vor mai depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp, cu precădere în zona montană. În restul ţării, doar izolat, va ploua slab. Vântul va avea intensificări în vest, la munte şi pe alocuri în rest.

Vreme fără soare în regiunile intracarpatice, cu ploi pe arii extinse la şes şi precipitaţii mixte la munte, cu vânt intens în partea de vest, dar şi cu maxime generoase, în general peste 10 grade şi până la 15…16 grade la Arad, Timişoara şi Reşiţa.

În sud doar câţiva nori în Oltenia şi predominant soare în Muntenia. Maximele sunt ridicate, de la 8…9 grade la Drobeta Turnu Severin şi Craiova, până la 15 grade la Ploieşti şi Călăraşi.

Vreme în general frumoasă în Dobrogea şi caldă pentru această dată: 13 grade maximele de la Tulcea şi Constanţa.

În Moldova soare şi ceaţă acum dimineaţa şi maxime de 10…11 grade în partea de sud a regiunii. În nord şi centru însă nori, ceaţă, poate şi ploi, astfel că maximele sunt ceva mai mici: între 7 şi 9 grade, dar tot cald pentru această perioadă.

În Bucureşti peste zi soarele stă destul de mult timp ascuns printre nori, dar la amiază termometrele vor indica în jur de 11 grade.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL