Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Profeţie şoc pentru 2017, de la un expert în securitate: tot internetul va cădea

Thursday, 22 December 2016, 16:51 Sursă: REALITATEA.NET

Previziunea a fost făcută de un specialist al companie americane de soluții de securitate LogRhytm - potrivit lui James Carder, șeful de securitate și vicepreședintele acestei companii, va exista o problemă care nu va ține doar de aspectele tehnice și care îi va împiedica pe oameni să își încarce selfie-urile pe Instagram, de pildă, conform Mediafax.

”În 2017, vom avea o lovitură mare la un moment dat, undeva. Dacă internetul se va prăbuși, piețele financiare vor cădea”, spune el.

Expertul de securitate a declarat jurnaliștilor de la Business Insider că au existat o serie de semne în acest sens pe parcursul anului 2016.

”Am văzut atacuri de securitate care au oprit funcționalitatea Twitter și Spotify pentru câteva ore. Acestea erau doar teste”, a spus el.

Carter a prezis și că problema știrilor false se va înrăutăți, iar hackerii vor ținti instituții media importante precum CNN și Fox News: ”Cred că hackerii se vor concentra pe două-trei instituții media importante în vederea promovării libertății de exprimare".


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL