Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Profeţie cutremurătoare: ce ţară va câştiga al Treilea Război Mondial

Sunday, 01 March 2015, 18:44 Sursă: REALITATEA.NET

Nikolas van Rensburg s-a născut în 1864, în Africa de Sud și a murit în 1926. El a devenit celebru prin faptul că a prezis producerea primului Război Mondial, cu mult timp înainte ca acesta să se producă. Mai mult, el a prezis înfrângerea Germaniei în acest război, scrie Efemeride.ro.

O altă predicție importantă a fost cea legată de apariția gripei spaniole și a numărului uriaș de victime. Mai multe ca în primul Război Mondial. După ultimele reevaluări, gripa a făcut peste 100 de milioane de victime.

În Madrid, în trei zile au fost contaminaţi 70% din populație, iar în Franța au murit 408000 persoane. Predicțiile sale au fost în continuare fulminante. El a fost primul care a prezis apariția comunismului în Rusia și decăderea lui, independența Indiei, a țărilor din Africa, independența Irlandei de Nord.

Predicțiile au continuat cu cel de al doilea Război Mondial, cu divizarea Germaniei în două țări, formarea ONU, homosexualitate, pedofilie, apariția unei maladii mortale, SIDA, care va afecta mai mult populația de culoare, accidentul de la Cernobîl, războiul din Golf, moartea Dianei și toate acestea făcute cu o precizie absolut uluitoare.

Van Rensburg a prezis că musulmanii și implicit religia musulmană, vor crea mari probleme în Europa. El vorbește despre o adevărată rebeliune care va avea loc în Parlamentul European, pe tema imigrației în Europa.

Despre un al treilea război mondial, el susține că acesta se va declanșa primăvara, între SUA, Anglia, Germania și Rusia. Vor fi mulți morți și multă distrugere. El vorbește despre undele de șoc care vor fi folosite în acest război, ca și armament.

În prima fază a războiului, Rusia va înfrânge relativ ușor SUA și Anglia. Va ajunge până la granițele Spaniei. Rensburg explică expansiunea Rusiei prin faptul că Europa este un continent vlăguit din punct de vedere economic, și de aici înfrângerea sa.

Mai multe...


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL