Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Profesorul s-a opus mafiei și l-au îngropat sub noua bază de sport

Friday, 21 June 2019, 23:04 Sursă: REALITATEA.NET

Rămășițele unui profesor dispărut cu mai mult de 16 ani în urmă în China au fost găsite îngropate sub școala la care lucra, spun oficialii chinezi.

Profesorul Deng Shiping a refuzat să aprobe o nouă facilitate sportivă, deoarece a considerat că a fost construită prost, scrie BBC. Un bărbat care a fost implicat în construirea sălii de sport a mărturisit acum uciderea și înmormântarea lui Deng încă din ianuarie 2003, spun poliția.

Șase bărbați, despre care se crede că sunt constructori, au fost arestați împreună cu criminalul.

Osemintele lui Deng Shiping au fost descoperite joi, sub clădirea școlii gimnaziale Xinhuang School, din regiunea Huaihua.

Imagini postate pe rețelele de socializare îi arată pe anchetatorii care au examinat zona după dezvăluirile criminalului.

Fiul lui Deng a spus presei locale că tatăl său avea sarcina de a supraveghea construcția facilității sportive. Dar apoi a depus o plângere în care susținea că unul dintre constructori a deturnat fonduri și a sustras materiale de construcție.

Plângerea i-a fost fatală profesorului onest. La scurt timp după ce reclamația a fost trimisă guvernului, bărbatul a dispărut. Au trecut 16 ani până când adevărul să iasă la iveală.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL