Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Profesorul proxenet din Argeş, lăsat în libertate

Friday, 04 November 2016, 15:31 Sursă: REALITATEA.NET

Profesorul de la o şcoală dintr-o comună argeşeană a fost ridicat de DIICOT şi dus la audieri, joi, 3 noiembrie, în urma percheziţiilor făcute în municipiul Câmpulung, în dosarul în care mai multe persoane sunt suspectate că au exploatat sexual 20 de eleve de liceu.

Procurorii DIICOT Piteşti au efectuat, joi dimineaţă, percheziţii în municipiul Câmpulung din judeţul Argeş, într-un dosar care vizează activitatea mai multor persoane care ar fi exploatat sexual mai multe eleve de liceu.

Suspecţii au vârste cuprinse între 17 şi 70 de ani.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Argeş, Dumitru Tudosoiu, a afirmat că învăţătorul, în vârstă de 51 de ani, are peste 30 de ani vechime în învăţământ, el spunând că a fost informat de conducerea şcolii cu privire la faptul că acesta ar face obiectul unei anchete.

Procurorii DIICOT şi poliţiştiii BCCO din Argeş au descins, ieri, la mai multe adrese din municipiul Câmpulung, într-un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate că au exploatat sexual tinere cu vârste sub 18 ani.

DIICOT a anunţat, într-un comunicat de presă, că la data de 03.11.2016, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism — Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare pe raza municipiul Câmpulung, județul Argeș, într-o cauză vizând săvârșirea de către mai multe persoane a infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și folosirea pornografiei infantile.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2015 și până în prezent, un număr de 4 suspecți, unul dintre aceștia fiind cadru didactic la o școală generală din comuna Poienarii de Muscel, au racolat 20 de tinere minore, pe care le-au adăpostit și exploatat sexual atât în locuințe închiriate cât și în locuințele suspecților situate pe raza municipiului Câmpulung, jud. Argeș.

La sediul DIICOT—Serviciul Teritorial Pitești au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 19 persoane.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL