Coronavirus - România: 27296 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Profesoara din Dolj care vorbește la ore de "plăcerile carnale" și "bărbatul reîncarnat în motan"

Monday, 09 March 2015, 15:14 Sursă: REALITATEA.NET

După ce elevele de la clasa a XI-a I au făcut aceste dezvăluiri, părinții au început să-și retragă copiii de la cursul de limba engleză. Cazul este anchetat de ISJ Dolj.

Colegiul Național (CN) „Carol I", una dintre cele mai bune instituții de învățământ din Craiova, se află în pragul unui scandal, scie GDS.ro.

Carmen Miulescu, profesoara care predă intensiv limba engleză la clasa a XI-a I, este acuzată de un grup de părinți că abuzează emoțional elevii.

„Reacțiile doamnei profesoare sunt imprevizibile, ceea ce induce un stres major și un abuz emoțional asupra copiilor, cu efecte negative asupra personalității lor, aflată în formare. Orele de engleză încep cu un discurs de intimidare", se arată într-o scrisoare adresată Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dolj.

Pe 3 martie 2015, a avut loc o ședință la care mai mulți părinți și-au arătat nemulțumirea față de profesoara Miulescu. „Doamna profesoară a scos-o la tablă pe fiica mea, unde i-a solicitat să dezvolte în limba engleză «plăcerile carnale»", a povestit unul dintre părinți.

„A meditat-o pe fiica mea. După ce nu s-a mai prezentat la meditații, i-a ridicat fusta în fața clasei", a dezvăluit o mămică, revoltată. Alt părinte a relatat ce i-a spus fata acasă:

„Doamna profesoară povestește la clasă că are un pisic pe nume Tomas, care este reîncarnarea unui bărbat care se uită la mine când mă dezbrac". În urma celor relatate, părinții au început să depună cereri pentru retragerea elevilor de la grupa profesoarei Miulescu. La direcțiunea CN „Carol I" au fost înregistrate deja nouă cereri în acest sens.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL