Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Profeții cutremurătoare pentru anul 2018. Ne așteaptă DEZASTRUL?

Saturday, 18 November 2017, 11:04 Sursă: REALITATEA.NET

Înainte de toate, omenirea se va confrunta anul viitor cu o adevărată criză ecologică, astfel că fenomenele naturale vor fi mult mai frecvente și mult mai devastatoare. Pentru Italia, prorocul britanic anunță distrugeri și însemnate pierderi de vieți omenești din cauza erupției vulcanului Vezuviu.
 
SUA și Australia vor fi, din nou, victimele unor incendii de o violentă înfricoșătoare, în timp ce China și India vor asistă la inundații nemaintalnite până acum.
 
În plus, Pământul va fi zguduit de cutremure extrem de puternice, undele seismice urmând să afecteze inclusiv regiuni care nu au cunoscut până acum furia subterană a Terrei. 

Dacă este să dăm crezare previziunilor britanicului, insulele Caraibe vor deveni epicentrul unor uragane nemaivăzute, iar procesul de dezintegrare a calotei de gheață a Antarcticii se va accelera într-un mod îngrijorător. Acest lucru va spori numărul de aisberguri din mari, spre disperarea navigatorilor, scrie jurnalul.ro.

În planul politicii mondiale, Craig nu crede că americanii vor reuși să-l dea jos pe președintele Donald Trump. Nu același lucru se poate spune despre Coreea de Nord, unde Kim Jong-un va fi înlăturat de la putere, conform previziunilor britanicului.
 
În acest timp, China și Rusia vor forma o alianță economică, în măsură să concureze cu Statele Unite.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL