Procurorul general Augustin Lazăr se consideră o victimă politică

Tuesday, 16 April 2019, 11:09 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Procurorul general Augustin Lazăr consideră că atacurile la care este supus în spaţiul public sunt motivate politic şi sunt folosite în campania elecorală. Afirmaţiile au fost făcute la Timişoara, unde procurorul şef a participat la dezbaterea „În apărarea justiției independente: procurorii în alertă”.

„ Sunt niste acuzatii politice. Adica va rog sa sa observati ca ele sunt facute intr-un context in care vor sa foloseasca niste munitie impotriva unui reprezentant al Ministerului Public, impotriva procurorului general. Adica este folosita drama unor oameni de care nimeni nu s-a interesat sa vada ce probleme au avut, ce dificultati au avut insa sunt folositi acesti oameni, acesti dizidenti, ca o situatie speciala pentru a lovi in cei care apara independenta justitiei.”. a spus Augustin Lazar

Cat despre dosarul Revolutiei, acesta este unul deosebit de important nu doar pentru Timisoara, ci pentru toti romanii. Dosarul cauzei cuprinde 3.330 de volume, fiind vorba despre o unca impresionanta.

Toate detaliile le puteţi citi pe Realitatea de Timiş.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri