Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut joi un protestatar

Thursday, 04 October 2018, 18:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Procurorii au reţinut, joi, un protestatar de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei, acuzat de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a lovit un jandarm de mai multe ori cu piciorul. Este vorba de unul dintre protestatarii care l-au lovit pe colegul femeii jandarm.

În data de 10 august 2018, inculpatul T.C.F., în timp ce se afla în Piaţa Victoriei din Bucureşti, sector 1, în timpul unui manifestaţii publice, alături de numeroase alte persoane, a agresat un subofiţer de jandarmi aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aplicându-i mai multe lovituri cu piciorul. Totodată, prin acţiunile violente comise asupra persoanei vătămate, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, creând un puternic sentiment de teamă numeroaselor persoane prezente la manifestaţia de protest”, arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

Bărbatul va ajunge  în faţa unui judecător cu propunerea de arestare preventivă. În dosarul agresiunilor din Piaţa Victoriei  sunt cercetaţi penal şase persoane; trei sunt în arest preventiv, două în arest la domiciliu şi una sub control judiciar.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri