Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pro România, noi discuții înainte de moțiune. Cum vor vota oamenii lui Ponta

Wednesday, 09 October 2019, 16:40 Sursă: REALITATEA.NET

"Vom discuta în seara aceasta în partid despre conduita noastră de mâine şi despre conduita noastră în continuare, chiar dacă s-au întâmplat aceste alunecări dintr-o parte în alta. Cei care au semnat moţiunea şi sunt membri ai Pro România vor fi mâine la vot", a spus Ţuţuianu, miercuri, la Senat.

El a precizat că nu a avut nicio discuţie cu premierul Viorica Dăncilă pentru a reveni în partid, dar sunt colegi senatori care i-au sugerat că ar fi bine să aibă o discuţie de acest fel.

"Am 30, 40 de primari din Dâmboviţa care îmi cer să mă întorc înapoi în partid. (...) Primarii gândesc prin prisma intereselor lor, eu gândesc şi prin prisma intereselor mele şi prin prisma noţiunii de demnitate. În viaţă trebuie să mai ai şi demnitate, chiar dacă pierzi la un moment dat", a adăugat Ţuţuianu.

Varianta menţinerii PSD la guvernare înseamnă "o uzură şi mai accentuată cu consecinţe care se vor vedea la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor", a adăugat Țuțuianu.

Discuțiile de miercuri din Pro România au loc după ce formațiunea lui Victor Ponta a pierdut doi parlamentari racolați săptămâna trecută din PSD.

Miercuri, deputații clujeni Horia Nasra și Cornel Itu, care săptămâna trecută plecaseră din PSD în Pro România, au revenit în PSD

Cei doi deputaţi şi-au dat săptămâna trecută demisia din PSD Cluj şi au trecut în partidul lui Victor Ponta

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL