Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primele teste pentru depistarea Covid-19, disponibile la privat. Cât costă

Friday, 20 March 2020, 09:16 Sursă: Realitatea.NET

Potrivit corespondentului Realitatea PLUS, Cristina Ștefan, 350 lei costă un test de coronavirus.

Persoanele care vor să se testeze se pot programa prin telefon, urmând a li se recolta probe. Rezultatele vor veni în aproximativ trei ore.

4900 de teste au fost făcute până acum în toată țara.

În România, au fost confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 277 de persoane confirmate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și externate ( 16 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire, astfel: 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 19 ani și 67 de ani.

Starea generală de sănătate a pacienților este bună. La ATI, în acest moment sunt internați 6 pacienți, din care unul în stare gravă la Craiova (pacient cu boli pre-existente).

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 33.709 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL