Primele semne care îți spun că restaurantul în care ai intrat îți va oferi mâncare proastă

Thursday, 10 October 2019, 16:21, Sursă: REALITATEA.NET

Restaurantul este un loc perfect ca sa te simți bine, să petreci o seară minunată cu prietenii și, mai ales, să te bucuri de gustul unor bucate delicioase. Dar cum să alegi restaurantul potrivit și să fii sigur că vei avea o experiență culinară pozitivă?

Adaugă părerea ta

Dacă urmărești recomandările de pe internet sau de pe pliantele publicitare, nu-ți poți face o idee clară despre calitatea unui restaurant, mai ales dacă sunt păreri și comentarii contradictorii. Dar, atunci când pășești în restaurant, există o serie de semne subtile care te avertizează că s-ar putea să nu te bucuri prea mult de ieșirea ta.

Iată care sunt lucrurile la care să privești cu atenție, înainte de a te așeza la masă și a constata că mâncarea nu are nici pe departe gustul la care visai.

Igiena localului lasă de dorit

Când vorbim despre igienă, putem începe cu exteriorul. Când mergi la un restaurant, trebuie să iei aminte cum arată clădirea, chiar înainte de a intra. Dacă geamurile sunt murdare, scrumul de țigară se revarsă din scrumieră, iar pereții nu au mai fost vopsiți de ani întregi, probabil că restaurantul nu pune mare preț pe curățenie.

Semnele subtile ale lipsei de grijă sunt vizibile pretutindeni și în interior: senzația de neaerisit, mirosurile grele, fețele de masă nespălate, tacâmurile și paharele pline de pete, mobilierul deteriorat, toate te anunță că managerii restaurantului nu țin deloc la imaginea acestuia.

Citește continuarea AICI.