Primarul Brașovului, George Scripcaru, achitat într-un dosar de corupție

scripcaru
scripcaru

Primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, a fost achitat, vineri, de judecătorii Curții de Apel Brașov. Decizia instanței nu este una definitivă. Edilul a fost trimis în judecată în luna februarie 2016, informează realitateadinjustitie.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Gafa făcută de Gabi Firea în public! Ar trebui să ţină cont de detalii, a fost aspru criticată

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova”. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!". Cum încearcă premierul să repare situația
O gafă pe care Marcel Ciolacu a făcut-o în cadrul unei întâlniri la Timișoara a făcut valuri în spațiul public, iar reacțiile nu au încetat să apară. . În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". O asociație i-a cerut premierului explicații, iar acesta a făcut o postare pe pagina oficială de Facebook prin care își cere scuze și explică faptul că declarațiile sale nu au fost rău voitoare.

Sobolanul părea să se ascundă (FB Emanuel Ungureanu)
Șobolan ascuns în hârtie igienică, în toalete Spitalului Județean de Urgență din Iași - FOTO
Imagini șocante surprinse într-o toaletă a spitalului Clinic de Urgență "Sf. Spiridon" din Iași. Un șobolan a fost surprins în spatele unui sul de hârtie, pe calorifer. Imaginile au fost postate de parlamentarul Emanuel Ungureanu, cel care de ani buni prezintă aspecte neplăcute despre starea sistemului de sănătate din România.

Țânțarii care răspândesc malaria au fost descoperiți și pe teritoriul României. Ce spun autoritățile
Țânțarii care răspândesc malaria au fost descoperiți și pe teritoriul României. Ce spun autoritățile
România se confruntă cu o nouă provocare de sănătate publică: prezența țânțarilor care pot transmite malaria. Această situație alarmantă a determinat autoritățile și specialiștii în sănătate să intensifice măsurile de prevenție și să informeze publicul despre riscurile asociate.

Andrew si Tristan Tate au contestat în mod constant acuzatiile (Profimedia)
Se strânge lațul în jurul fraților Tate. Magistrații au decis că poate începe judecata
Tribunalul București a decis că poate începe judecarea în cazul fraților Tate și complicilor. Este vorba despre dosarul de trafic de persoane în care sunt implicați celebrii influenceri britanici. Decizia poate fi contestată în termen de trei zile.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.

Beneficiile consumului de ulei de cocos pe stomacul gol. Sigur nu știai asta până acum
Beneficiile consumului de ulei de cocos pe stomacul gol. Sigur nu știai asta până acum
Uleiul de cocos este recunoscut pentru multiplele sale beneficii asupra sănătății și frumuseții, iar consumul acestuia pe stomacul gol poate amplifica aceste efecte. Cu o compoziție bogată în acizi grași cu lanț mediu (MCT-uri), uleiul de cocos oferă un boost instant de energie și ajută la îmbunătățirea sănătății digestive și a imunității. Iată cum poate fi integrat în dieta zilnică și ce beneficii aduce organismului.

Mobilierul trebuie să fie funcțional
De ce se dă MOBILĂ de pomană la parastasul de 40 de zile? Ce spune tradiția bisericească și ce spun tradițiile
O tradiție care se mai păstrează în anumite zone ale țării este ca la parastasul de 40 de zile să se dea de pomană inclusiv o piesă de mobilier veche, dar funcțonală. Care este explicația?

 Rețetă delicioasă de pască pentru masa de Paște. Este aromată și plină de gust
Rețetă delicioasă de pască pentru masa de Paște. Este aromată și plină de gust
Paștele este o sărbătoare plină de tradiții și bucurie, iar pasca este unul dintre cele mai iubite deserturi care nu trebuie să lipsească de pe masa festivă. Acest cozonac încoronat, umplut cu brânză dulce și stafide, este nu doar un deliciu pentru papile, ci și un simbol al renașterii și al bucuriei. Iată o rețetă de pască aromată și plină de gust, perfectă pentru a impresiona familia și prietenii în această perioadă festivă.

Justiţie

Daniel Niculae
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul petardelor introduse pe stadion. Au fost publicate noi date
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene, Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, aflat în arest preventiv în acest dosar. Niculae e suspectat că a dat bani pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, fiind şi de acord ca acestea să fie folosite în incinta stadionului.

Sorina Pintea, condamnată la închisoare. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare
Sorina Pintea a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul în care era acuzată de luare de mită în formă continuată.

Crima de la Grădina Botanică. Este așteptată soluția instanței: Ucigașul cere pedeapsă redusă!
Crima de la Grădina Botanică. Este așteptată soluția instanței: Ucigașul cere pedeapsă redusă!
Sunt tensiuni uriașe la procesul în care este judecat ucigașul Melisei, eleva în vârstă de 14 ani, ucisă cu sânge rece la Grădina Botanică din Craiova. Instanța de judecată este așteptată să pronunțe, astăzi, sentința tânărului. Părinții Melisei vor pedeapsa maximă pentru ucigașul fiicei lor, care a declarat că nu suporta să vadă oameni fericiți. 

Copil român, vândut de părinți pe 8.000 de lei
Copil român, vândut de părinți pe 8.000 de lei unui cetățean german. Caz revoltător, în Gorj! Acuzații grave: mai multe instituții ar fi implicate
Anchetă de amploare, după ce o familie din Gorj și-ar fi vândut copilul unui cetățean german. Ei ar fi primit în schimbul minorului suma de 8.000 de lei. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus