Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prima reacție a lui Dăncilă după demitere: „Nu am ce să-mi reproșez!”

Thursday, 10 October 2019, 15:08 Sursă: REALITATEA.NET


Despre rezultatul moțiunii, Dăncilă a spus că se va face o analiză în partid, dar vor continua cu susținerea candidaturii sale la Președinție.

„Ne dorim sa plecam, sa lasam un nou guvern. Sunt un om responsabil. Îmi doresc ca presedintele sa numeasca cat mai repede un nou premier. 

De ce era să vin cu remanierea în Parlament când exista o moțiune. Le doresc succes. PSD merge pe drumul său.

Noi vom face o analiză, voi discuta cu colegii. La sefia PSD raman, raman la șefia PSD; nu am cum sa fac un pas in spate si NU VOI FACE UN PAS ÎN SPATE.

NU-MI REPROȘEZ NIMIC, nu am ce , am ținut o echipa unita dupa europarlamentare, i-am tinut aproape
nu am ce sa-mi reprosez”, a mai spus fostul premier.

„Ne amintim ca in 2016 PSD a venit din opozitie si a avut un scor foarte mare, sunt sigura ca oamenii vor face comparație între ce a făcut guvernul PSD și alții.

„La alegerile prezidentiale vom veni cu un program. Sunt convinsa că în această perioada mult mai multi romani vor fi alaturi de noi.”

Despre criza miniștrilor interimari și alte decizii ale lui Iohannis, Dăncilă a spus că „președintele României trebuia să respecte decizia CCR”.

„Nu cred ca sectia de investigare a magistraților trebuie să fie desfiintata printr-o OUG, cred in independenta justitiei. Cred că președintele nu trebuie să dea ordin pentru plecarea DIICOT”.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL