Preşedintele T.A.T.A, Bogdan Drăghici, ARESTAT după ce și-ar fi violat fata minoră

Wednesday, 21 August 2019, 10:03, Sursă: REALITATEA.NET

A militat ani de zile pentru drepturile taţilor şi împotriva discriminării acestora, iar acum este acuzat, potrivit unor surse, că şi-ar fi violat fiica vitregă. Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., a fost arestat pentru 30 de zile.

Adaugă părerea ta

Liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost arestat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bănuit că ar fi agresat sexual şi violat un minor, potrivit unor surse judiciare.

Drăghici ar fi bănuit, de fapt, de mai multe astfel de fapte, una dintre victime fiind chiar fiica sa minoră (Drăghici are mai mulţi copii).

 

T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie, iniţiind mai multe acţiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor.