Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premierul Orban, în vizită la Institutul Cantacuzino, care lansează pe piaţă primul lot de produse imunostimulatoare

Monday, 30 November 2020, 10:30 Sursă: realitatea.net

Autor: Iulian Budusan

Premierul Ludovic Orban va participa la conferinţa de presă organizată la Institutul Cantacuzino cu ocazia lansării pe piaţă a primului lot de produse imunostimulatoare OROSTIM - HV care va începe la orele 18. Conferinţa de presă va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Guvernului. 

Specialiștii Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, au reușit, într-un timp foarte scurt, să realizeze un lot experimental pentru un nou produs imunomodulator.

Este vorba despre OROSTIM-HV, un supliment alimentar cu proprietăți biostimulatoare și antioxidante. Acesta conține o combinație dintre o pulbere de extract de orz verde și un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene. Are proprietăți de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului urmând să fie pus pe piață la sfărșitul acestui an - începutul anului următor. Acesta se va putea administra în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii. persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate, persoanelor de vârsta a treia, în stări cu imunitate scăzută.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL