Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prejudicii de amploare în București și 8 județe! Prejudiciul, peste 10 milioane de lei

Wednesday, 17 February 2016, 09:33 Sursă: REALITATEA.NET

“La data de 17 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează 45 de percheziții domiciliare în București și în județele Olt, Botoșani, Vâlcea, Mureș, Brașov, Vrancea, Sibiu și Giurgiu”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

La actvități participă polițiști din toate județele în care sunt efectuate percheziții.

Descinderile sunt efectuate într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, prin neînregistrarea de venituri și nedeclararea sursei impozabile și nefuncționarea la sediul social declarant.

De asemenea, vor fi puse în executare 27 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri.

În fapt, din cercetări a reieșit că, în perioada noiembrie 2012 – decembrie 2014, administratorul unei societăți comerciale din județul Brașov ar fi efectuat achiziții interne și intracomunitare de materiale diverse, fără a le înregistra în evidențele contabile.

Astfel, societatea nu ar fi înregistrat venituri provenind din comercializarea mărfurilor, prejudiciind în acest mod bugetul de stat cu 10.160.649 de lei.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL