Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Predicție înfricoșătoare despre destinul lui Vladimir Putin

Friday, 27 February 2015, 17:06 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul magnat rus Mihail Hodorkovski a declarat joi ca Vladimir Putin este un "rege gol" care domneste peste o economie ce va regresa si mai mult, generand in cele din urma o batalie intre clanurile rivale din Moscova, potrivit Incont.ro.

"Putin cu pieptul gol nu este un lider atotputernic. Este un rege gol", a declarat Hodorkovski la Londra.

Hodokovski sustine ca puterea lui Putin este in declin dar ca sfarsitul presedintiei acestuia, care a inceput in 1999, ar putea dura si ar putea fi dureros si periculos atat pentru Occident, cat si pentru Rusia.

"Rusia va ramane multa vreme in agonie la capataiul imparatului bolnav. Va fi dureros pentru populatie si periculos pentru Occident", a declarat Hodorkovski.

El a afirmat ca, in opinia sa, conflictul din Ucraina va escalada, in timp ce scopul ultim al lui Putin este mult mai vast.
"Putin nu are nevoie de Donbas (estul Ucrainei). El vrea sa stabileasca soarta lumii la discutiile cu presedintele SUA", a afirmat Hodorkovski. "Putin viseaza sa ajunga la o intelegere cu Statele Unite in legatura cu noua ordine mondiala, cand lumea va fi impartita in sfere de influenta. Cand nu vei putea interveni in zona altcuiva. Ca sa nu mai vorbim despre politica interna", a adaugat el.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL