Dacian Cioloș, pus la încercare de un român care lucrează la Londra

Tuesday, 30 April 2019, 19:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Președintele Plus+, Dacian Cioloș, a ajuns zilele trecute la Londra, în campanie electorală pentru europarlamentare. În cursul întâlnirilor cu românii din comunitate, fostul premier a vizitat și un șantier din Wembley, unde a fost luat la rost de un muncitor român pentru că ar fi contracte pentru fregate la preț dublu, scrie Gazeta Românească.

Un alt român care s-a fotografiat cu fostul premier pe șantierul din Wembley este Doru Mihalachi, originar din Bacău, ofițer în rezervă al Armatei Române. Mihalachi este cetățean britanic și munceste la Londra din 2001. A postat o fotografie pe pagina sa de Facebook și l-am întrebat ce a discutat cu Dacian Cioloș. Doru Mihalachi spune l-a lăsat fără replică pe fostul premier.

«Ce i-am spus? Că a făcut contract pentru 4 fregate la preț dublu. Că a avut un ministru al fondurilor europene, Ghinea, numit și „ministrul zero”, iar banii noștri au ramas la dispoziția Comisiei Europene care i-a dat Germaniei pentru refugiați. (..)… L-am certat mai mult, dar bineînțeles că decent. Și i-am urat succes.», a declarat Doru Mihalachi pentru Gazeta RomâneascăAdaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri