Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Practica sexuală teribilă din Orientul Mijlociu. Câtă cruzime!

Friday, 23 December 2016, 14:37 Sursă: REALITATEA.NET

În afgană, „bacha bazi” înseamnă a te juca cu băieţii, specialiştii considerând că această practică violează în cel mai crud mod posibil drepturile omului într-o ţară extrem de conservatoare, măcinată de conflicte şi insecuritate.

În ce constă „bacha bazi”? Şefi de triburi, comandanţi, poliţişti, afacerişti, oameni bogaţi şi influenţi vor să „deţină” câte un „bacha” ca simbol al autorităţii. Uneori îmbrăcaţi în femei, machiaţi şi coafaţi, aceşti băieţi cu vârste între 10 şi 18 ani sunt utilizaţi pe post de dansatoare şi „jucării sexuale” în serile petrecute de bărbaţii avuţi. Practica este acceptată într-o ţară care condamnă în termeni duri homosexualitatea, numind-o perversiune, aceasta fiind interzisă de islam.

„Femeile sunt ca să facă copii, băieţii, pentru plăcere”, se poate auzi în multe din regiunile Afganistanului, scrie AFP.

„Bacha bazi” fusese interzisă de talibani pe când erau la putere (1996-2001), însă practica este acum, din nou, extrem de răspândită în Afganistan, în special în zonele rurale din sudul şi estul ţării, dar şi în nord.

Stricta segregare a sexelor din sânul societăţii afgane şi lipsa contactului cu femeile au contribuit la dezvoltarea fenomenului „bacha bazi”, au menţionat asociaţiile ce militează pentru apărarea drepturilor omului, care au concluzionat: „Victimele, violate regulat, suferă grave traumatisme de ordin psihologic, de stres şi de lipsă de încredere”.

sursa


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL